ČSN EN 631-1 Kat. čís.: 21089
| Materiály a předměty pro styk s potravinami - Nádoby pro společné stravování - Část 1: Rozměry nádob Materials and articles in contact with foodstuff. Catering containers. Part 1: Dimensions of containers | Třídící znak: 511020 | Datum vydání: 01.02.1997 | | | | Cena: 195 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 66785) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.03.2003 | | | | | |
|
ČSN EN 631-2 Kat. čís.: 66758
| Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Cateringové kontejnery - Část 2: Rozměry příslušenství a podpěr Materials and articles in contact with foodstuffs - Catering containers - Part 2: Dimensions of accessories and supports | Třídící znak: 511020 | Datum vydání: 01.03.2003 | | | | Cena: 195 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12571 Kat. čís.: 65933
| Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Přepravní jednotky pro cateringové kontejnery s potravinami - Tepelné a hygienické požadavky a zkoušení Materials and articles in contact with foodstuffs - Transport units for catering containers containing prepared foodstuffs - Thermal and hygienic requirements and testing | Třídící znak: 511021 | Datum vydání: 01.11.2002 | | | | Cena: 195 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12980 Kat. čís.: 65934
| Materiály a předměty určené pro styk s potravinami - Nekovové předměty pro catering a průmyslové použití - Metoda zkoušení pro stanovení odolnosti proti nárazu Materials and articles in contact with foodstuffs - Non-metallic articles for catering and industrial use - Method of test for the determination of impact resistance | Třídící znak: 511022 | Datum vydání: 01.11.2002 | | | | Cena: 195 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 17735 Kat. čís.: 516845
| Komerční stroje na mytí nádobí - Hygienické požadavky a zkoušení Commercial dishwashing machines - Hygiene requirements and testing | Třídící znak: 511023 | Datum vydání: 01.06.2023 | | | | Cena: 599 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 1672-1 Kat. čís.: 97519
| Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 1: Bezpečnostní požadavky Food processing machinery - Basic concepts - Part 1: Safety requirements | Třídící znak: 512000 | Datum vydání: 01.05.2015 | | | | Cena: 599 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1672-2 Kat. čís.: 514174
| Potravinářské stroje - Základní pojmy - Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost Food processing machinery - Basic concepts - Part 2: Hygiene and cleanability requirements | Třídící znak: 512000 | Datum vydání: 01.02.2022 | | | | Cena: 599 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 15861 Kat. čís.: 92387
| Potravinářské stroje - Udírny - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Smokehouses - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512010 | Datum vydání: 01.02.2013 | | | | Cena: 358 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 15165 Kat. čís.: 97593
| Potravinářské stroje - Tvarovací stroje - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Forming machines - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512020 | Datum vydání: 01.06.2015 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 13288+A1 Kat. čís.: 86406
| Potravinářské stroje - Zvedače a sklápěče díží - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Bowl lifting and tilting machines - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512510 | Datum vydání: 01.07.2010 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14958+A1 Kat. čís.: 84603
| Potravinářské stroje - Stroje na mletí a výrobu mouky a krupice - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Machinery for grinding and processing flour and semolina - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512511 | Datum vydání: 01.12.2009 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12042+A1 Kat. čís.: 511540
| Potravinářské stroje - Automatické dělicí stroje - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Automatic dough dividers - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512515 | Datum vydání: 01.03.2021 | | | | Cena: 599 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 1674 Kat. čís.: 99654
| Potravinářské stroje - Stroje na rozvalování těsta - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Dough sheeters - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512530 | Datum vydání: 01.04.2016 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 453 Kat. čís.: 97619
| Potravinářské stroje - Hnětače těsta - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Dough mixers - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512535 | Datum vydání: 01.06.2015 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 13591+A1 Kat. čís.: 86409
| Potravinářské stroje - Zakladače pecí s pevnými etážemi - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Fixed deck oven loaders - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512540 | Datum vydání: 01.07.2010 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12043 Kat. čís.: 97638
| Potravinářské stroje - Přerušovače kynutí - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Intermediate provers - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512545 | Datum vydání: 01.06.2015 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12041 Kat. čís.: 97984
| Potravinářské stroje - Vyvalovací stroje - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Moulders - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512555 | Datum vydání: 01.07.2015 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 13390+A1 Kat. čís.: 86408
| Potravinářské stroje - Stroje na výrobu koláčů a dortů - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Pie and tart machines - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512560 | Datum vydání: 01.07.2010 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 454 Kat. čís.: 97637
| Potravinářské stroje - Planetové mixéry - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Planetary mixers - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512565 | Datum vydání: 01.06.2015 | | | | Cena: 487 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1673 Kat. čís.: 512663
| Potravinářské stroje - Otočné stojanové pece - Bezpečnostní a hygienické požadavky Food processing machinery - Rotary rack ovens - Safety and hygiene requirements | Třídící znak: 512570 | Datum vydání: 01.06.2021 | | | | Cena: 395 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|