ČSN EN 15505 Kat. čís.: 81136
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení sodíku a hořčíku pomocí plamenové atomové absorpční spektrometrie (AAS) po mikrovlnném rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of sodium and magnesium by flame atomic absorption spectrometry (AAS) after microwave digestion | Třídící znak: 560661 | Datum vydání: 01.09.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15517 Kat. čís.: 81137
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení anorganického arsenu v mořských řasách atomovou absorpční spektrometrií s generací hydridů (HGAAS) po kyselé extrakci Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of inorganic arsenic in seaweed by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after acid extraction | Třídící znak: 560662 | Datum vydání: 01.09.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15763 Kat. čís.: 85654
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu, kadmia, mědi a olova v potravinách pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of arsenic, cadmium, mercury and lead in foodstuffs by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion | Třídící znak: 560663 | Datum vydání: 01.06.2010 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15764 Kat. čís.: 85655
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu plamenovou atomovou absorpční spektrometrií a atomovou absorpční spektrometrií v grafitové pícce (FAAS a GFAAS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin by flame and graphite furnace atomic absorption spectrometry (FAAS and GFAAS) after pressure digestion | Třídící znak: 560664 | Datum vydání: 01.06.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15765 Kat. čís.: 85656
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení cínu pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of tin by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion | Třídící znak: 560665 | Datum vydání: 01.06.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17254 Kat. čís.: 510185
| Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro stanovení lepku metodou ELISA Foodstuffs - Minimum performance requirements for determination of gluten by ELISA | Třídící znak: 560666 | Datum vydání: 01.05.2020 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 17521 Kat. čís.: 513499
| Potraviny - Stanovení toxinů Alternaria v rajčatech, pšenici a slunečnicových semenech pomocí SPE předčištění a HPLC-MS/MS Foodstuffs - Determination of Alternaria toxins in tomato, wheat and sunflower seeds by SPE clean-up and HPLCMS/ MS | Třídící znak: 560667 | Datum vydání: 01.02.2022 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17851 Kat. čís.: 518035
| Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, TI, U a Zn v potravinách pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) po tlakovém rozkladu Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species -Determination of Ag, As, Cd, Co, Cr, Cu, Mn, Mo, Ni, Pb, Se, Tl, U and Zn in foodstuffs by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) after pressure digestion | Třídící znak: 560668 | Datum vydání: 01.12.2023 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17855 Kat. čís.: 519923
| Potraviny - Minimální požadavky na výkonnost pro kvantitativní měření potravinových alergenů mléko, vejce, arašídy, lískové ořechy, mandle, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamové ořechy, pšenice, lupina, sezam, hořčice, sója, celer, ryby, měkkýši a korýši Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceans | Třídící znak: 560669 | Datum vydání: 01.11.2024 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15633-1 Kat. čís.: 509273
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 1: Obecné zásady Foodstuffs - Detection of food allergens by immunological methods - Part 1: General considerations | Třídící znak: 560670 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 15633-2 Kat. čís.: 93623
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 2: Kvantitativní stanovení lískových ořechů imunoenzimatickou metodou za použití monoklonálních protilátek a detekce bílkovin kyselinou bicinchoninovou Foodstuffs - Detection of food allergens by immunological methods - Part 2: Quantitative determination of hazelnut with an enzyme immunoassay using monoclonal antibodies and bicinchoninic acid-protein detection | Třídící znak: 560670 | Datum vydání: 01.10.2013 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 15633-3 Kat. čís.: 91745
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů imunologickými metodami - Část 3: Kvantitativní stanovení lískových ořechů imunoenzymatickou metodou za použití polyklonálních protilátek a detekce bílkovin podle Lowryho Foodstuffs - Detection of food allergens by immunological methods - Part 3: Quantitative determination of hazelnut with an enzyme immunoassay using polyclonal antibodies and Lowry protein detection | Třídící znak: 560670 | Datum vydání: 01.02.2013 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-1 Kat. čís.: 509271
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 1: Obecné zásady Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 1: General considerations | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-2 Kat. čís.: 509270
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 2: Celer (Apium graveolens) - Detekce specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 2: Celery (Apium graveolens) - Detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-3 Kat. čís.: 517361
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 3: Lískové ořechy (Corylus avellana) - Kvalitativní detekce specifické DNA sekvence v čokoládě pomocí PCR v reálném čase Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 3: Hazelnut (Corylus avellana) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.07.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-4 Kat. čís.: 517362
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 4: Podzemnice olejná (Arachis hypogaea) - Kvalitativní detekce specifické DNA sekvence v čokoládě pomocí PCR v reálném čase Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 4: Peanut (Arachis hypogaea) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.07.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15634-5 Kat. čís.: 517363
| Potraviny - Detekce potravinových alergenů molekulárně biologickými metodami - Část 5: Hořčice (Sinapis alba) a sója (Glycine max) - Kvalitativní stanovení specifické sekvence DNA pomocí PCR v reálném čase v tepelně opracovaných uzeninách Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 5: Mustard (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in cooked sausages by real-time PCR | Třídící znak: 560671 | Datum vydání: 01.07.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15607 Kat. čís.: 84120
| Potraviny - Stanovení d-biotinu metodou HPLC Foodstuffs - Determination of d-biotin by HPLC | Třídící znak: 560672 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14166 Kat. čís.: 84119
| Potraviny - Stanovení vitamínu B6 mikrobiologickou zkouškou Foodstuffs - Determination of vitamin B6 by microbiological assay | Třídící znak: 560673 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 15652 Kat. čís.: 84118
| Potraviny - Stanovení niacinu metodou HPLC Foodstuffs - Determination of niacin by HPLC | Třídící znak: 560674 | Datum vydání: 01.11.2009 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|