ČSN 56 9609 Kat. čís.: 80281
| Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mikrobiologická kritéria pro potraviny. Principy stanovení a aplikace Guides to good hygiene and manufacturing practice - Microbiological criteria for foods. Principles for the establishment and application | Třídící znak: 569609 | Datum vydání: 01.02.2008 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 22003-1 Kat. čís.: 518316
| Bezpečnost potravin - Část 1: Požadavky na orgány provádějící audit a certifikaci systémů managementu bezpečnosti potravin Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems | Třídící znak: 569611 | Datum vydání: 01.12.2023 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 22003-2 Kat. čís.: 516967
| Bezpečnost potravin - Část 2: Požadavky na orgány provádějící hodnocení a certifikaci produktů, procesů a služeb, včetně auditu systému bezpečnosti potravin Food safety - Part 1: Requirements for bodies providing evaluation and certification of products, processes and services, including an audit of the food safety system | Třídící znak: 569611 | Datum vydání: 01.06.2023 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN EN ISO 22005 Kat. čís.: 80556
| Sledovatelnost v krmivovém a potravinovém řetězci - Obecné zásady a základní požadavky na návrh a uplatnění systému Traceability in the feed and food chain - General principles and basic requirements for system design and implementation | Třídící znak: 569612 | Datum vydání: 01.02.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P ISO/TS 22002-1 Kat. čís.: 87008
| Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 1: Výroba potravin Prerequisite programmes on food safety - Part 1: Food manufacturing | Třídící znak: 569613 | Datum vydání: 01.11.2010 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P ISO/TS 22002-6 Kat. čís.: 508654
| Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin - Část 6: Výroba krmiv a potravy pro zvířata Prerequisite programmes on food safety - Part 6: Feed and animal food production | Třídící znak: 569613 | Datum vydání: 01.02.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 22006 Kat. čís.: 87498
| Systémy managementu kvality - Směrnice pro aplikaci ISO 9001:2008 na rostlinnou výrobu Quality management systems - Guidelines for the application of ISO 9001:2008 to crop production | Třídící znak: 569614 | Datum vydání: 01.01.2011 | | | | Cena: 1032,9 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 17444 Kat. čís.: 512400
| Prevence dopingu ve sportu - Správná praxe pro vývoj a výrobu zaměřená na předcházení přítomnosti zakázaných látek v potravinách určených pro sportovce a v doplňcích stravy Doping prevention in sport - Good development and manufacturing practices aimed at preventing the presence of prohibited substances in food intended for sportspeople and food supplements | Třídící znak: 569615 | Datum vydání: 01.08.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 23662 Kat. čís.: 519257
| Definice a technická kritéria pro potraviny a složky potravin vhodné pro vegetariány nebo vegany a pro označování a tvrzení Definitions and technical criteria for foods and food ingredients suitable for vegetarians or vegans and for labelling and claims | Třídící znak: 569616 | Datum vydání: 01.07.2024 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 3218 Kat. čís.: 96206
| Éterické oleje - Principy nomenklatury Essential oils - Principles of nomenclature | Třídící znak: 569701 | Datum vydání: 01.01.2015 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 9235 Kat. čís.: 513285
| Přírodní aromatické suroviny - Slovník Aromatic natural raw materials - Vocabulary | Třídící znak: 569805 | Datum vydání: 01.01.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 22753 Kat. čís.: 516718
| Analýza molekulárních biomarkerů - Metoda pro statistické hodnocení analytických výsledků získaných při zkoušení dílčích skupin geneticky modifikovaných semen a zrn - Obecné požadavky Molecular biomarker analysis - Method for the statistical evaluation of analytical results obtained in testing subsampled groups of genetically modified seeds and grains - General requirements | Třídící znak: 569900 | Datum vydání: 01.05.2023 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 21572 Kat. čís.: 509274
| Potraviny - Analýza molekulárních biomarkerů - Imunochemické metody pro průkaz a kvantifikaci proteinů Foodstuffs - Molecular biomarker analysis - Immunochemical methods for the detection and quantification of proteins | Třídící znak: 569901 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 21571 Kat. čís.: 77912
| Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Extrakce nukleové kyseliny Foodstuff - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Nucleic acid extraction | Třídící znak: 569902 | Datum vydání: 01.03.2007 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 93624) | Cena: 393,8 Kč
 | | | Vydána: 01.10.2013 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 21569 Kat. čís.: 74092
| Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Metody založené na kvalitativním stanovení kyseliny nukleové Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Qualitative nucleic acid based methods | Třídící znak: 569903 | Datum vydání: 01.12.2005 | | | | Cena: 840,4 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 93818) | Cena: 1032,9 Kč
 | | | Vydána: 01.11.2013 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 21570 Kat. čís.: 75081
| Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Metody založené na kvantitativním stanovení kyseliny nukleové Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Quantitative nucleic acid based methods | Třídící znak: 569904 | Datum vydání: 01.05.2006 | | | | Cena: 1261,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 93815) | Cena: 393,8 Kč
 | | | Vydána: 01.11.2013 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 24276 Kat. čís.: 80258
| Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Všeobecné požadavky a definice Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - General requirements and definitions | Třídící znak: 569905 | Datum vydání: 01.01.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 93611) | Cena: 393,8 Kč
 | | | Vydána: 01.10.2013 | | | | | |
|
ČSN P CEN/TS 15568 Kat. čís.: 78234
| Potraviny - Analytické metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Strategie vzorkování Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Sampling strategies | Třídící znak: 569906 | Datum vydání: 01.07.2007 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 16707 Kat. čís.: 96988
| Potraviny - Metody pro detekci geneticky modifikovaných organismů a odvozených produktů - Screeningové strategie založené na polymerázové řetězové reakci (PCR) Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Polymerase chain reaction (PCR) based screening strategies | Třídící znak: 569907 | Datum vydání: 01.06.2015 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 16731 Kat. čís.: 97297
| Potraviny - Stanovení sloučenin arsenu tvořících hydridy v rýži metodou atomové absorpční spektrometrie (Hydrid-AAS), po extrakci kyselinou Foodstuffs - Determination of hydride-reactive arsenic compounds in rice by atomic absorption spectrometry (Hydride- AAS) following acid extraction | Třídící znak: 569908 | Datum vydání: 01.08.2015 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|