ČSN 56 0512-10 Kat. čís.: 17396
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 10: Stanovení obsahu mokrého lepku Methods of milled products analysis. Part 10: Determination of wet gluten content | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
Oprava : N1 (Katalogové číslo: 41829) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.02.1995 | | | | | |
|
ČSN 56 0512-11 Kat. čís.: 17397
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 11: Stanovení bobtnavosti lepku Methods of milled products analysis. Part 11: Determination of swelling of gluten | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-13 Kat. čís.: 17399
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 13: Stanovení maltózy Methods of milled products analysis. Part 13: Determination of maltose | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-14 Kat. čís.: 17400
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 14: Stanovení diastatické mohutnosti Methods of milled products analysis. Part 14: Determination of diastatic activity | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-15 Kat. čís.: 17401
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 15: Stanovení cukru podle Schoorla Methods of milled products analysis. Part 15: Determination of sugar according to Schoorl | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-16 Kat. čís.: 17402
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 16: Stanovení škrobu podle Ewerse Methods of milled products analysis. Part 16: Determination of starch according to Ewers | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-17 Kat. čís.: 17403
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 17: Stanovení poškozeného škrobu Methods of milled products analysis. Part 17: Determination of damage starch | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-19 Kat. čís.: 17405
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 19: Stanovení popela nerozpustného v kyselině Methods of milled products analysis. Part 19: Determination of ash insoluble in acid | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-3 Kat. čís.: 32093
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 3: Senzorické zkoušení Methods of milled products analysis. Part 3: Sensory evaluation | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1993 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-4 Kat. čís.: 17393
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 4: Stanovení škůdců Methods of miled products analysis - Part 4: Determination of insects | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-5 Kat. čís.: 17394
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 5: Stanovení zrnitosti Methods of milled products. Part 5: Determination of granularity | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-6 Kat. čís.: 17395
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 6: Stanovení očkovitosti Methods of milled products analysis - Part 6: Determination of specks | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0512-9 Kat. čís.: 32096
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 9: Stanovení titrovatelných kyselin Methods of milled products analysis. Part 9: Determination of titratable acids | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1993 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0520-1 Kat. čís.: 17382
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 1: Všeobecná ustanovení Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis. General quidance | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0520-2 Kat. čís.: 17383
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část2: Odběr vzorků Methods of pearl, rice, millet, buckwheat and pulse analysis. Sampling | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0520-3 Kat. čís.: 17384
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 3: Senzorické zkoušení Methods of pearl barley, rice, milet, buckwheat and pulse analysis. Senzory avalution | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0520-4 Kat. čís.: 17385
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 4: Stanovení škůdců Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0520-5 Kat. čís.: 17386
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 5: Stanovení příměsí, nečistot a zrnitosti Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0520-6 Kat. čís.: 17387
| Metody zkoušení krup, rýže, jáhel, pohanky a luštěnin. Část 6: Stanovení vody Methods of pearl barley, rice, millet, buckwheat and pulse analysis | Třídící znak: 560520 | Datum vydání: 01.03.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN ISO 11746 Kat. čís.: 516553
| Rýže - Stanovení biometrických charakteristik zrn Rice - Determination of biometric characteristics of kernels | Třídící znak: 560530 | Datum vydání: 01.05.2023 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|