ČSN EN 1141 Kat. čís.: 20135
| Ovocné a zeleninové šťávy - Spektrometrické stanovení obsahu prolinu Fruit and vegetable juices. Spectrometric determination of proline content | Třídící znak: 560412 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1142 Kat. čís.: 20136
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu síranů Fruit and vegetable juices. Determination of the sulfate content density | Třídící znak: 560413 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12143 Kat. čís.: 50274
| Ovocné a zeleninové šťávy - Odhad obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda Fruit and vegetable juices - Estimation of soluble solids content - Refractometric method | Třídící znak: 560414 | Datum vydání: 01.01.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12144 Kat. čís.: 50275
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkové alkality popela - Titrační metoda Fruit and vegetable juices - Determination of total alkalinity of ash - Titrimetric method | Třídící znak: 560415 | Datum vydání: 01.12.1997 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12145 Kat. čís.: 50273
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkové sušiny - Vážková metoda ztráty hmotnosti sušením Fruit and vegetable juices - Determination of total dry matter - Gravimetric method with weight loss on drying | Třídící znak: 560416 | Datum vydání: 01.12.1997 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12146 Kat. čís.: 50271
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu sacharózy - NADP spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of sucrose content - NADP spectrometric method | Třídící znak: 560417 | Datum vydání: 01.12.1997 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12147 Kat. čís.: 26690
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení titrační kyselosti Fruit and vegetable juices - Determination of titrable acidity | Třídící znak: 560418 | Datum vydání: 01.02.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12148 Kat. čís.: 50270
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení hesperidinu a naringinu v citrusových šťávách - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Fruit and vegetable juices - Determination of hesperidin and naringin in citrus juices - Method using high performance liquid chromatography | Třídící znak: 560419 | Datum vydání: 01.12.1997 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12630 Kat. čís.: 55558
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu glukózy, fruktózy, sorbitolu a sacharózy - Metoda využívající HPLC Fruit and vegetable juices - Determination of glucose, fructose, sorbitol and sucrose contents - Method using high performance liquid chromatography | Třídící znak: 560421 | Datum vydání: 01.08.1999 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12631 Kat. čís.: 55559
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu D- a L- kyseliny mléčné (laktátu) - NAD spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D- and L-lactic acid (lactate) content - NAD spectrometric method | Třídící znak: 560422 | Datum vydání: 01.08.1999 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12632 Kat. čís.: 55560
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny octové (octanu) - NAD spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of acetic acid (acetate) content - NAD spectrometric method | Třídící znak: 560423 | Datum vydání: 01.08.1999 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 12133 Kat. čís.: 53832
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu chloridů - Metoda potenciometrické titrace Fruit and vegetable juices - Determination of chloride content - Potentiometric titration method | Třídící znak: 560424 | Datum vydání: 01.10.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12134 Kat. čís.: 53833
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení odstředitelné dužniny Fruit and vegetable juices - Determination of centrifugable pulp content | Třídící znak: 560425 | Datum vydání: 01.10.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12135 Kat. čís.: 53834
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu dusíkatých látek - Kjeldahlova metoda Fruit and vegetable juices - Determination of nitrogen content - Kjeldahl method | Třídící znak: 560426 | Datum vydání: 01.10.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12136 Kat. čís.: 53835
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkového obsahu karotenoidů a obsahu jednotlivých frakcí karotenoidů Fruit and vegetable juices - Determination of total carotenoid content and individual carotenoid fractions | Třídící znak: 560427 | Datum vydání: 01.10.1998 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12137 Kat. čís.: 53836
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu kyseliny vinné v hroznové šťávě - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Fruit and vegetable juices - Determination of tartaric acid in grape juices - Method by high performance liquid chromatography | Třídící znak: 560428 | Datum vydání: 01.10.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12138 Kat. čís.: 53837
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymatické stanovení obsahu kyseliny D-jablečné - NAD spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices - Enzymatic determination of D-malic acid content - NAD spectrometric method | Třídící znak: 560429 | Datum vydání: 01.10.1998 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12742 Kat. čís.: 55697
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu volných aminokyselin - Metoda kapalinové chromatografie Fruit and vegetable juices - Determination of the free amino acids content - Liquid chromatographic method | Třídící znak: 560437 | Datum vydání: 01.08.1999 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 1842 Kat. čís.: 59500
| Ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení pH Fruit and vegetable products - Determination of pH | Třídící znak: 560440 | Datum vydání: 01.08.2000 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 56 0512-1 Kat. čís.: 32092
| Metody zkoušení mlýnských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení Methods of milled products analysis. Part 1: General quidance | Třídící znak: 560512 | Datum vydání: 01.03.1993 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|