ČSN 56 0290-7 Kat. čís.: 99883
| Metody zkoušení zmrazených výrobků - Část 7: Měření teplot Test methods for quick frozen products - Part 7: Temperature measurement | Třídící znak: 560290 | Datum vydání: 01.05.2016 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 2173 Kat. čís.: 95085
| Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení obsahu rozpustné sušiny - Refraktometrická metoda Fruit and vegetable products - Determination of soluble solids - Refractometric method | Třídící znak: 560292 | Datum vydání: 01.04.2014 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 763 Kat. čís.: 95090
| Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení popela nerozpustného v kyselině chlorovodíkové Fruit and vegetable products - Determination of ash insoluble in hydrochloric acid | Třídící znak: 560293 | Datum vydání: 01.04.2014 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 750 Kat. čís.: 95084
| Výrobky z ovoce a zeleniny - Stanovení titrační kyselosti Fruit and vegetable products - Determination of titratable acidity | Třídící znak: 560294 | Datum vydání: 01.04.2014 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 6557/2 Kat. čís.: 19587
| Ovoce, zelenina a výrobky z nich - Stanovení obsahu kyseliny askorbové. Část 2: Běžné metody Fruits, vegetables and derived products. Determination of ascorbic acid content. Part 2: Routine methods | Třídící znak: 560296 | Datum vydání: 01.05.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 5523 Kat. čís.: 18853
| Tekuté ovocné a zeleninové výrobky - Stanovení obsahu oxidu siřičitého (Běžná metoda) Liquid fruit and vegetable products. Determination of sulphur dioxide content | Třídící znak: 560297 | Datum vydání: 01.02.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 41021) | Cena bude stanovena
| | | Vydána: 01.07.1996 | | | | | |
|
ČSN 56 0303 Kat. čís.: 21195
| Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro rozmrazování zmrazeného ovoce a zeleniny Testing method of quick frozen products - Standard procedure for thawing of quick frozen fruits and vegetables | Třídící znak: 560303 | Datum vydání: 01.04.1997 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0304 Kat. čís.: 21194
| Metody zkoušení zmrazených výrobků - Normalizovaný postup pro vaření zmrazené zeleniny Testing method of quick frozen products - Standard procedure for cooking of quick frozen vegetables | Třídící znak: 560304 | Datum vydání: 01.04.1997 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0305 Kat. čís.: 21193
| Metody zkoušení zmrazených výrobků - Stanovení čisté hmotnosti zmrazeného ovoce a zeleniny Testing method of quick frozen products - Determination of net weight of quick frozen fruits and vegetables | Třídící znak: 560305 | Datum vydání: 01.04.1997 | | | | Cena: 39,6 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 13196 Kat. čís.: 61828
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení celkového oxidu siřičitého destilační metodou Fruit and vegetable juices - Determination of total sulfur dioxide by distillation | Třídící znak: 560401 | Datum vydání: 01.05.2001 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 1131 Kat. čís.: 20125
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení relativní hustoty Fruit and vegetable juices. Determination of the relative density | Třídící znak: 560402 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1132 Kat. čís.: 20126
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení hodnoty pH Fruit and vegetable juices. Determination of the pH-value | Třídící znak: 560403 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1133 Kat. čís.: 20127
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení formolového čísla Fruit and vegetable juices. Determination of the formol number | Třídící znak: 560404 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1134 Kat. čís.: 20128
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu sodíku, draslíku, vápníku a hořčíku atomovou absorpční spektrometrií (AAS) Fruit and vegetable juices. Determination of sodium, potassium, calcium and magnesium content by atomic absorption spectrometry (AAS) | Třídící znak: 560405 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1135 Kat. čís.: 20129
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení popela Fruit and vegetable juices. Determination of ash | Třídící znak: 560406 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1136 Kat. čís.: 20130
| Ovocné a zeleninové šťávy - Stanovení obsahu fosforu - Spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices. Determination of phosphorus content. Spectrometric method | Třídící znak: 560407 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1137 Kat. čís.: 20131
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny citronové (citrátu) - NADH spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of citric acid (citrate) content. NADH cpectrometric method | Třídící znak: 560408 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1138 Kat. čís.: 20132
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny L-jablečné (L-malátu) - NADH spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of L-malic acid (Lmalate) content. NADH spectrometric method | Třídící znak: 560409 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1139 Kat. čís.: 20133
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu kyseliny D-isocitronové - NADPH spektrofotometrická metoda Fruit anf vegetable juices. Enzymatic determination of D-isocitric acid content. NADPH spectrometric method | Třídící znak: 560410 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1140 Kat. čís.: 20134
| Ovocné a zeleninové šťávy - Enzymové stanovení obsahu D-glukózy a D-fruktózy - NADPH spektrofotometrická metoda Fruit and vegetable juices. Enzymatic determination of D-glucose and D-fructose content. NADPH spectrometric method | Třídící znak: 560411 | Datum vydání: 01.10.1996 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|