ČSN 56 0146 Kat. čís.: 4423
| Metody zkoušení výrobků cukrovinkářského průmyslu a trvanlivého pečiva. Všeobecné metody zkoušení
| Třídící znak: 560146 | Datum vydání: 01.07.1965 | | | | Cena: 1261,7 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14007) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.11.1971 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14004) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1972 | | | | | | Změna : c (Katalogové číslo: 14008) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1973 | | | | | | Změna : d (Katalogové číslo: 14005) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.03.1985 | | | | | | Změna : e (Katalogové číslo: 14006) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.06.1985 | | | | | | Změna : f (Katalogové číslo: 36618) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1987 | | | | | | Změna : g (Katalogové číslo: 36619) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.10.1989 | | | | | |
|
ČSN 56 0146-1 Kat. čís.: 29414
| Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Všeobecná ustanovení
| Třídící znak: 560146 | Datum vydání: 01.10.1989 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0146-3 Kat. čís.: 29415
| Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of moisture content | Třídící znak: 560146 | Datum vydání: 01.03.1985 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0146-4 Kat. čís.: 29416
| Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu tuku Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of fat content | Třídící znak: 560146 | Datum vydání: 01.06.1985 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0146-5 Kat. čís.: 29417
| Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů
| Třídící znak: 560146 | Datum vydání: 01.10.1986 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0146-6 Kat. čís.: 29418
| Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu popela Methods of test for sweets and durable pastry. Determination of ash content | Třídící znak: 560146 | Datum vydání: 01.04.1987 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 17250 Kat. čís.: 509975
| Potraviny - Stanovení ochratoxinu A v koření, lékořici a produktech z lékořice, kakau a produktech z kakaa metodou HPLC-FLD s předčištěním na IAC Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in spices, liquorice, cocoa and cocoa products by IAC clean-up and HPLC-FLD | Třídící znak: 560147 | Datum vydání: 01.07.2020 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17424 Kat. čís.: 511899
| Potraviny - Stanovení aflatoxinů v koření s výjimkou papriky předčištěním na IAC a metodou HPLC-FLD s postkolonovou derivatizací Foodstuffs - Determination of aflatoxins in spices other than paprika by IAC clean-up and HPLC-FLD with postcolumn derivatization | Třídící znak: 560148 | Datum vydání: 01.05.2021 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17425 Kat. čís.: 512738
| Potraviny - Stanovení námelových alkaloidů v obilovinách a výrobcích z obilovin předčištěním pomocí disperzní SPE a metodou LC-MS/MS Foodstuffs - Determination of ergot alkaloids in cereals and cereal products by dSPE clean-up and HPLC-MS/MS | Třídící znak: 560149 | Datum vydání: 01.10.2021 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0160 Kat. čís.: 4424
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků Methods for testing of sugar products | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: | | | | Cena: 434,5 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14009) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.09.1981 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 36620) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.03.1987 | | | | | | Změna : c (Katalogové číslo: 36621) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.1988 | | | | | | Změna : Z4 (Katalogové číslo: 14010) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.1994 | | | | | | Změna : Z5 (Katalogové číslo: 18384) | Cena: 39,6 Kč
 | | | Vydána: 01.10.1995 | | | | | | Změna : Z6 (Katalogové číslo: 75153) | Cena: 39,6 Kč
 | | | Vydána: 01.03.2006 | | | | | |
|
ČSN 56 0160-1 Kat. čís.: 32134
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 1: Vzorkování Methods for testing of sugar products. Part 1: Sampling of sugar | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.05.1993 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0160-10 Kat. čís.: 29425
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení ferropříměsí
| Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.06.1989 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0160-11 Kat. čís.: 16910
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 11: Stanovení oxidu siřičitého Methods for testing sugar products. Determination of sulphur dioxid | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.09.1994 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0160-16 Kat. čís.: 18385
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 16: Stanovení nerozpustných látek Methods for testing of sugar products. Determination of insoluble matter | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.11.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0160-17 Kat. čís.: 75149
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 17: Stanovení obsahu sušiny (A. Metoda sušení za sníženého tlaku, B. Refraktometrická metoda) Methods for testing of sugar products - Determination of dry matter | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0160-18 Kat. čís.: 75148
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Část 18: Stanovení glukózového ekvivalentu (Metoda podle Lanea a Eynona s konstantním titrem) Methods for testing of sugar products - Determination of dextrose equivalent (Lane and Eynon constant) | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.03.2006 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0160-3 Kat. čís.: 61186
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení ztráty hmotnosti sušením Methods for testing of sugar products - Determination of dry matter | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.01.2001 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 75152) | Cena: 39,6 Kč
 | | | Vydána: 01.03.2006 | | | | | |
|
ČSN 56 0160-4 Kat. čís.: 29421
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Stanovení pH potenciometricky Testing methods for sugar products. Determination of pH by potentiometric method | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0160-5 Kat. čís.: 61380
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků - Stanovení sacharózy polarizací Methods for testing of sugar products - Determination of sucrose by polarimeter | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.03.2001 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 75151) | Cena: 77 Kč
 | | | Vydána: 01.03.2006 | | | | | |
|
ČSN 56 0160-6 Kat. čís.: 16908
| Metody zkoušení cukrovarských výrobků. Část 6: Stanovení popela Methods for testing of sugar products. Determination of ash | Třídící znak: 560160 | Datum vydání: 01.09.1994 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 75150) | Cena: 39,6 Kč
 | | | Vydána: 01.03.2006 | | | | | |
|