ČSN 56 0210-6 Kat. čís.: 29450
| Metody zkoušení lihovin. Stanovení veškerých kyselin ve vinném destilátu a brandy
| Třídící znak: 560210 | Datum vydání: 01.05.1986 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0216 Kat. čís.: 4439
| Metody zkoušení révových vín, tokajských vín a vín sladových Methods of test for wine made from grape-juice, Tokay wine and malt wine. | Třídící znak: 560216 | Datum vydání: | | | | Cena: 535,7 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14048) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.01.1969 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14043) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1972 | | | | | | Změna : c (Katalogové číslo: 14046) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1973 | | | | | | Změna : d (Katalogové číslo: 14045) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.03.1981 | | | | | | Změna : e (Katalogové číslo: 14042) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.1981 | | | | | | Změna : f (Katalogové číslo: 14047) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.1985 | | | | | | Změna : g (Katalogové číslo: 14044) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.10.1988 | | | | | |
|
ČSN 56 0232 Kat. čís.: 4443
| Metody zkoušení suchých skořápkových plodů a jader plodů Testing methods for dry shell-fruit and fruit kernels | Třídící znak: 560232 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-1 Kat. čís.: 4446
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Všeobecná ustanovení Testing methods for non-alcoholic drinks. Common provisions | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-11 Kat. čís.: 4451
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení chininu Testing methods of soft drinks. Determination of quinine | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-2 Kat. čís.: 4447
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Senzorické zkoušení Testing methods for non-alcoholic drinks. Sensory testing | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-3 Kat. čís.: 4448
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení sušiny refraktometricky Testing methods for non-alcoholic drinks. Determination of solids by means of refractometer | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-4 Kat. čís.: 4449
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení kysličníku uhličitého Testing methods for non-alcoholic drinks. Determination of carbon dioxide | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-5 Kat. čís.: 29464
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení kyselosti Testing methods for non-alcoholic drinks. Determination of acidity | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 36065) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.12.1990 | | | | | |
|
ČSN 56 0240-6 Kat. čís.: 29465
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení objemu nápoje ve spotřebitelském balení Testing methods for non-alcoholic drinks. Determination of content in consumer's packing | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: 01.03.1987 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-7 Kat. čís.: 29466
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení alkoholu Testing methods for non-alcoholic drinks. Determination of alcohol | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: 01.05.1985 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-8 Kat. čís.: 29467
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení cukrů Testing methods for non-alcoholic drinks. Determination of sugar | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0240-9 Kat. čís.: 29468
| Metody zkoušení nealkoholických nápojů. Stanovení popelu Testing methods for non-alcoholic drinks. Determination of ash | Třídící znak: 560240 | Datum vydání: | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0243 Kat. čís.: 29470
| Výrobky z ovoce a zeleniny, konzervy masové a masozeleninové. Příprava vzorků k laboratorním zkouškám Products of fruit and vegetables. Canned meat and canned meat with vegetables. Preparation of samples for laboratory tests | Třídící znak: 560243 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0245 Kat. čís.: 4454
| Metody zkoušení kvasného octa Methods of test for fermentation vinegar | Třídící znak: 560245 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 14057) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1972 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14056) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1973 | | | | | | Změna : c (Katalogové číslo: 14058) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.05.1979 | | | | | |
|
ČSN 56 0246 Kat. čís.: 4455
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruits and vegetables | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 658,9 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 36625) | Cena: 77 Kč
 | | | Vydána: 01.10.1969 | | | | | | Změna : b (Katalogové číslo: 14062) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1972 | | | | | | Změna : c (Katalogové číslo: 14065) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1973 | | | | | | Změna : d (Katalogové číslo: 14059) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.05.1976 | | | | | | Změna : e (Katalogové číslo: 14067) | Cena: 77 Kč
 | | | Vydána: 01.02.1978 | | | | | | Změna : f (Katalogové číslo: 14068) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.12.1982 | | | | | | Změna : g (Katalogové číslo: 14066) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.1983 | | | | | | Změna : h (Katalogové číslo: 14060) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.12.1983 | | | | | | Změna : i (Katalogové číslo: 14064) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.03.1985 | | | | | | Změna : j (Katalogové číslo: 14063) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1985 | | | | | | Změna : k (Katalogové číslo: 14061) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.10.1985 | | | | | | Změna : l (Katalogové číslo: 36624) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.1989 | | | | | |
|
ČSN 56 0246-1 Kat. čís.: 29471
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Všeobecná ustanovení Testing methods for canning semi-products and products from fruit and vegetables. General provisions | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: 01.04.1989 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0246-10 Kat. čís.: 29476
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení sušiny Testing methods for canned semi-finished products and products of fruit and vegetable. Determination of dry matter | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 36066) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.10.1987 | | | | | |
|
ČSN 56 0246-11 Kat. čís.: 29477
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení popela a jeho zásaditosti Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruits and vegetables. Determination of ash and its alkalinity | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0246-12 Kat. čís.: 29478
| Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny. Stanovení minerálních příměsí (písku) Methods of testing for canned semi-finished products and products of fruit and vegetables. Determination of mineral impurities | Třídící znak: 560246 | Datum vydání: | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 26677) | Cena: 39,6 Kč
 | | | Vydána: 01.12.1997 | | | | | |
|