ČSN 56 0130-5 Kat. čís.: 18277
| Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 5: Stanovení cukrů Methods of confectioner's prosucts analysis. Part 5: Determiantion of sugars | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: 01.09.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0130-6 Kat. čís.: 18278
| Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 6: Stanovení tuku Methods of confectioner's products analysis. Part 6: Determination of fat | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: 01.09.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0130-7 Kat. čís.: 18279
| Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 7: Stanovení titrovatelných kyselin Methods of confectioner's products analysis. Part 7: Determination of titratable acids | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: 01.09.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 16858 Kat. čís.: 503377
| Potraviny - Stanovení melaminu a kyseliny kyanurové v potravinách metodou kapalinové chromatografie a tandemové hmotnostní spektrometrie (LC-MS/MS) Foodstuffs - Determination of melamine and cyanuric acid in foodstuffs by liquid chromatography and tandem mass spectrometry (LC-MS/MS) | Třídící znak: 560131 | Datum vydání: 01.12.2017 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14569 Kat. čís.: 72102
| Potraviny - Mikrobiologická metoda skríningu ozáření potravin založená na paralelně provedených testech LAL a GNB Foodstuffs - Microbiological screening for irradiated food using LAL/GNB procedures | Třídící znak: 560132 | Datum vydání: 01.04.2005 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 14537 Kat. čís.: 73101
| Potraviny - Stanovení neohesperidinu-dihydrochalkonu metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC) Foodstuffs- Determination of neohesperidin-dihydrochalcon by high performance liquid chromatography (HPLC) | Třídící znak: 560133 | Datum vydání: 01.05.2005 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 21567 Kat. čís.: 73590
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu bakterií rodu Shigella Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Shigella spp. | Třídící znak: 560134 | Datum vydání: 01.07.2005 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 87884) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.04.2011 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 18465 Kat. čís.: 503045
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Kvantitativní stanovení emetického toxinu (cereulid) pomocí LC-MS/MS Microbiology of the food chain - Quantitative determination of emetic toxin (cereulide) using LC-MS/MS | Třídící znak: 560135 | Datum vydání: 01.08.2017 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16923 Kat. čís.: 516551
| Potraviny - Stanovení T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin pro kojence a malé děti metodou HPLC-MS/MS po SPE přečištění Foodstuffs - Determination of T-2 toxin and HT-2 toxin in cereals and cereal products for infants and young children by SPE clean up and HPLC-MS/MS | Třídící znak: 560136 | Datum vydání: 01.05.2023 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16924 Kat. čís.: 503376
| Potraviny - Stanovení zearalenonu v jedlých rostlinných olejích metodou LC-FLD nebo LC-MS/MS Foodstuffs - Determination of zearalenone in edible vegetable oils by LC-FLD or LC-MS/MS | Třídící znak: 560137 | Datum vydání: 01.11.2018 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17329-1 Kat. čís.: 513170
| Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 1: Validace v jedné laboratoři Foodstuffs - General guidelines for the validation of qualitative real-time PCR methods - Part 1: Singlelaboratory validation | Třídící znak: 560138 | Datum vydání: 01.12.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17329-2 Kat. čís.: 507880
| Potraviny - Obecné směrnice pro validaci kvalitativních PCR metod v reálném čase - Část 2: Společná studie Foodstuffs - General guidelines for the validation of qualitative real-time PCR methods - Part 2: Collaborative study | Třídící znak: 560138 | Datum vydání: 01.10.2019 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17280 Kat. čís.: 509276
| Potraviny - Stanovení zearalenonu a trichothecenů včetně deoxynivalenolu (DON) a jeho acetylovaných derivátů (3-acetyl-DON a 15-acetyl-DON), nivalenolu (NIV) a T-2 a HT-2 toxinu v obilovinách a výrobcích z obilovin metodou LC-MS/MS Foodstuffs - Determination of zearalenone and trichothecenes including deoxynivalenol and its acetylated derivatives (3-acetyl-deoxynivalenol and 15-acetyldeoxynivalenol), nivalenol T-2 toxin and HT-2 toxin in cereals and cereal products by LC-MS/MS | Třídící znak: 560139 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0140 Kat. čís.: 4422
| Metody zkoušení zmrzlin Methods of test for ice creams | Třídící znak: 560140 | Datum vydání: | | | | Cena: 393,8 Kč
 | | | | |
Změna : A (Katalogové číslo: 36697) | Cena bude stanovena
| | | Vydána: 01.09.1985 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 20976-1 Kat. čís.: 507881
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 1: Expoziční testy pro studium růstového potenciálu, doby lag fáze a maximální rychlosti růstu Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 1: Challenge tests to study growth potential, lag time and maximum growth rate | Třídící znak: 560141 | Datum vydání: 01.10.2019 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 20976-2 Kat. čís.: 516552
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Požadavky a směrnice k provádění expozičních testů potravin a krmiv - Část 2: Expoziční testy pro studium inaktivačního potenciálu a kinetických parametrů Microbiology of the food chain - Requirements and guidelines for conducting challenge tests of food and feed products - Part 2: Challenge tests to study inactivation potential and kinetic parameters | Třídící znak: 560141 | Datum vydání: 01.05.2023 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17266 Kat. čís.: 509558
| Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických specií - Stanovení organortuti v mořských produktech elementární analýzou rtuti Foodstuffs - Determination elements and their chemical species - Determination of organomercury in seafood by elemental mercury analysis | Třídící znak: 560142 | Datum vydání: 01.05.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17251 Kat. čís.: 509973
| Potraviny - Stanovení ochratoxinu A ve vepřovém mase a výrobcích z něho metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie s fluorescenční detekcí Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in pork meat and derived products by IAC clean-up and HPLC-FLD | Třídící znak: 560143 | Datum vydání: 01.07.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17252 Kat. čís.: 509974
| Potraviny - Stanovení fomopsinu A v semenech lupiny a výrobcích z nich metodou LC-MS/MS Foodstuffs - Determination of phomopsin A in lupin seeds and lupin derived products by HPLC-MS/MS | Třídící znak: 560144 | Datum vydání: 01.07.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0145 Kat. čís.: 29413
| Vzorkování cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva Sampling of confectionery products and durable pastry | Třídící znak: 560145 | Datum vydání: 01.04.1989 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|