ČSN 56 0116-9 Kat. čís.: 17703
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin Methods of baked products analysis. Part 9: Determination of proteins content | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 15214 Kat. čís.: 57865
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu mezofilních bakterií mléčného kvašení - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of mesophilic lactic acid bacteria - Colony-count technique at 30 °C | Třídící znak: 560117 | Datum vydání: 01.01.2000 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 16654 Kat. čís.: 64090
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli O157 Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 (ISO 16654:2001) | Třídící znak: 560118 | Datum vydání: 01.02.2002 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 503643) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.11.2017 | | | | | | Změna : A2 (Katalogové číslo: 517970) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.09.2023 | | | | | |
|
ČSN ISO 17410 Kat. čís.: 509463
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu psychrotrofních mikroorganismů Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of psychrotrophic microorganisms | Třídící znak: 560119 | Datum vydání: 01.01.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN EN ISO 23036-1 Kat. čís.: 512961
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 1: Metoda UV po stlačení Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method | Třídící znak: 560120 | Datum vydání: 01.11.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 23036-2 Kat. čís.: 512960
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Metody průkazu larev L3 čeledi Anisakidae v rybách a produktech rybolovu - Část 2: Metoda umělého trávení Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 2: Artificial digestion method | Třídící znak: 560120 | Datum vydání: 01.11.2021 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN ISO/TS 13136 Kat. čís.: 93967
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Metoda průkazu původců onemocnění z potravin založená na polymerázové řetězové reakci (PCR) v reálném čase - Horizontální metoda průkazu Escherichia coli produkující shigatoxin (STEC) a stanovení sérotypů O157, O111, O26, O103 a O145 Microbiology of food and animal feed - Real-time polymerase chain reaction (PCR)-based method for the detection of foodborne pathogens - Horizontal method for the detection of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) and the determination of O157, O111, O26, O103 and O145 serogroups | Třídící znak: 560121 | Datum vydání: 01.12.2013 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 18743 Kat. čís.: 99114
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Průkaz larev trichinel ze vzorků masa s použitím metody enzymatického štěpení Microbiology of the food chain - Detection of Trichinella larvae in meat by artificial digestion method | Třídící znak: 560122 | Datum vydání: 01.04.2016 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 518223) | Cena: 269,5 Kč
 | | | Vydána: 01.01.2024 | | | | | |
|
ČSN P CEN ISO/TS 18867 Kat. čís.: 99221
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Průkaz patogenních sérotypů Yersinia enterocolitica a průkaz Yersinia pseudotuberculosis Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Detection of pathogenic Yersinia enterocolitica and Yersinia pseudotuberculosis | Třídící znak: 560123 | Datum vydání: 01.04.2016 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17264 Kat. čís.: 508986
| Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku pomocí hmotnostní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem (ICP-MS) Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of aluminium by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) | Třídící znak: 560124 | Datum vydání: 01.03.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 17265 Kat. čís.: 508985
| Potraviny - Stanovení prvků a jejich chemických sloučenin - Stanovení hliníku optickou emisní spektrometrií s indukčně vázaným plazmatem (ICP-OES) Foodstuffs - Determination of elements and their chemical species - Determination of aluminium by inductively coupled plasma optical emission spectometry (ICP-OES) | Třídící znak: 560125 | Datum vydání: 01.03.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 10272-1 Kat. čís.: 508946
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 1: Metoda průkazu Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 1: Detection method | Třídící znak: 560126 | Datum vydání: 01.12.2019 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 517979) | Cena: 434,5 Kč
 | | | Vydána: 01.09.2023 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 10272-2 Kat. čís.: 509352
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií rodu Campylobacter - Část 2: Technika počítání kolonií Microbiology of the food chain - Horizontal method for detection and enumeration of Campylobacter spp. - Part 2: Colony-count technique | Třídící znak: 560126 | Datum vydání: 01.01.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 517978) | Cena: 393,8 Kč
 | | | Vydána: 01.09.2023 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 13720 Kat. čís.: 87469
| Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp. Meat and meat products - Enumeration of presumptive Pseudomonas spp. | Třídící znak: 560127 | Datum vydání: 01.01.2011 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 13722 Kat. čís.: 514779
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Stanovení počtu bakterií rodu Brochotrix - Technika počítání kolonií Microbiology of the food chain - Enumeration of Brochothrix spp. - Colony-count technique | Třídící znak: 560129 | Datum vydání: 01.08.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN 56 0130 Kat. čís.: 4421
| Metody zkoušení cukrářských výrobků Methods of test for confectioner's products | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: | | | | Cena: 434,5 Kč
 | | | | |
Změna : Z1 (Katalogové číslo: 18262) | Cena: 39,6 Kč
 | | | Vydána: 01.08.1995 | | | | | |
|
ČSN 56 0130-1 Kat. čís.: 18273
| Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení Methods of confectioner's products analysis. Part 1: General guidance | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: 01.09.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0130-2 Kat. čís.: 18274
| Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 2: Vzorkování Methods of confectioner's products analysis. Part 2: Sampling | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: 01.09.1995 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0130-3 Kat. čís.: 18275
| Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 3: Stanovení vody Methods of confectioner's products analysis. Part 3: Determination of moisture | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: 01.09.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 39911) | Cena bude stanovena
| | | Vydána: 01.01.1996 | | | | | |
|
ČSN 56 0130-4 Kat. čís.: 18276
| Metody zkoušení cukrářských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině Methods of confectioner's products analysis. Part 4: Determination of ash and its part insoluble in acid | Třídící znak: 560130 | Datum vydání: 01.09.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|