ČSN EN 14176 Kat. čís.: 502245
| Potraviny - Stanovení kyseliny domoové v syrových měkkýších, v syrových rybách a ve vařených slávkách metodou RP-HPLC s UV detekcí Foodstuffs - Determination of domoic acid in raw shellfish, raw finfish and cooked mussels by RP-HPLC using UV detection | Třídící znak: 560028 | Datum vydání: 01.07.2017 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 14177 Kat. čís.: 92087
| Potraviny - Stanovení patulinu v čiré a zakalené jablečné šťávě a protlaku - Metoda HPLC s přečištěním na rozhraní kapalina/kapalina Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-up | Třídící znak: 560029 | Datum vydání: 01.01.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 5492 Kat. čís.: 84834
| Senzorická analýza - Slovník Sensory analysis - Vocabulary | Třídící znak: 560030 | Datum vydání: 01.12.2009 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 512345) | Cena: 214,5 Kč
 | | | Vydána: 01.05.2021 | | | | | | Změna : a1 (Katalogové číslo: 502490) | Cena: 214,5 Kč
 | | | Vydána: 01.08.2017 | Datum zrušení: 01.06.2021 | | | | |
|
ČSN ISO 5496 Kat. čís.: 84068
| Senzorická analýza - Metodologie - Zasvěcení do problematiky a výcvik posuzovatelů při zjišťování a rozlišování pachů Sensory analysis - Methodology - Initiation and training of assessors in the detection and recognition of odours | Třídící znak: 560031 | Datum vydání: 01.09.2009 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : Amd.1 (Katalogové číslo: 506188) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.11.2018 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 5495 Kat. čís.: 84069
| Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška Sensory analysis - Methodology - Paired comparison test | Třídící znak: 560032 | Datum vydání: 01.09.2009 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 500707) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.09.2016 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 4120 Kat. čís.: 514816
| Senzorická analýza - Metodologie - Trojúhelníková zkouška Sensory analysis - Methodology - Triangle test | Třídící znak: 560032 | Datum vydání: 01.05.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 10399 Kat. čís.: 504952
| Senzorická analýza - Metodologie - Zkouška duo-trio Sensory analysis - Methodology - Duo-trio test | Třídící znak: 560032 | Datum vydání: 01.08.2018 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 8587 Kat. čís.: 82012
| Senzorická analýza - Metodologie - Pořadová zkouška Sensory analysis - Methodology - Ranking | Třídící znak: 560033 | Datum vydání: 01.10.2008 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : Amd.1 (Katalogové číslo: 94448) | Cena: 77 Kč
 | | | Vydána: 01.01.2014 | | | | | |
|
ČSN ISO 11036 Kat. čís.: 511608
| Senzorická analýza - Metodologie - Profil textury Sensory analysis - Methodology - Texture profile | Třídící znak: 560034 | Datum vydání: 01.12.2020 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN ISO 11056 Kat. čís.: 514602
| Senzorická analýza - Metodologie - Metoda odhadu magnitudy Sensory analysis - Methodology - Magnitude estimation method | Třídící znak: 560035 | Datum vydání: 01.07.2022 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN EN ISO 8589 Kat. čís.: 81964
| Senzorická analýza - Obecné pokyny pro uspořádání senzorického pracoviště Sensory analysis - General guidance for the design of test rooms | Třídící znak: 560036 | Datum vydání: 01.09.2008 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 96427) | Cena: 77 Kč
 | | | Vydána: 01.02.2015 | | | | | | Změna : Z1 (Katalogové číslo: 85757) | Cena: 39,6 Kč
 | | | Vydána: 01.04.2010 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 8586 Kat. čís.: 517575
| Senzorická analýza - Výběr a výcvik senzorických posuzovatelů Sensory analysis - Selection and training of sensory assessors | Třídící znak: 560037 | Datum vydání: 01.10.2023 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 8588 Kat. čís.: 514144
| Senzorická analýza - Metodologie - Zkouška „A” - „ne A” Sensory analysis - Methodology - "A" - "not A" test | Třídící znak: 560038 | Datum vydání: 01.02.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN ISO 3972 Kat. čís.: 92041
| Senzorická analýza - Metodologie - Metoda zkoumání citlivosti chuti Sensory analysis - Methodology - Method of investigating sensitivity of taste | Třídící znak: 560039 | Datum vydání: 01.01.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 93372) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.2013 | | | | | |
|
ČSN EN 1376+AC Kat. čís.: 26232
| Potraviny - Stanovení sacharinu ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda Foodstuffs - Determination of saccharin in table top sweetener preparations - Spectrometric method | Třídící znak: 560040 | Datum vydání: 01.11.1997 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1377+AC Kat. čís.: 26233
| Potraviny - Stanovení acesulfamu K ve stolních sladidlech - Spektrometrická metoda Foodstuffs - Determination of acesulfam K in table top sweetener preparations - Spectrometric method | Třídící znak: 560041 | Datum vydání: 01.11.1997 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1378+AC Kat. čís.: 26234
| Potraviny - Stanovení aspartamu ve stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of aspartame in table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatography | Třídící znak: 560042 | Datum vydání: 01.11.1997 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 1379+AC Kat. čís.: 26235
| Potraviny - Stanovení cyklamátu a sacharinu v tekutých stolních sladidlech - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of cyclamate and saccharin in liquid table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatography | Třídící znak: 560043 | Datum vydání: 01.11.1997 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN 12856 Kat. čís.: 58527
| Potraviny - Stanovení acesulfamu-K, aspartamu a sacharinu - Stanovení pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstuffs - Determination of acesulfame-K, aspartame and saccharin - High performance liquid chromatographic method | Třídící znak: 560044 | Datum vydání: 01.05.2000 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 12857 Kat. čís.: 58526
| Potraviny - Stanovení cyklamátu - Metoda vysokoúčinné kapalinové chromatografie Foodstufffs - Determination of cyclamate - High performance liquid chromatographic method | Třídící znak: 560045 | Datum vydání: 01.05.2000 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|