ČSN EN ISO 17604 Kat. čís.: 99635
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Vzorkování těl poražených zvířat pro mikrobiologické vyšetření Microbiology of the food chain - Carcass sampling for microbiological analysis | Třídící znak: 560105 | Datum vydání: 01.04.2016 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 14332 Kat. čís.: 71999
| Potraviny - Stanovení stopových prvků - Stanovení arsenu v mořských produktech pomocí atomové absorpční spektrometrie v grafitové pícce (GFAAS) po mikrovlnném rozkladu Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of arsenic in seafood by graphite furnace atomic absorption spectrometry (GFAAS) after microwave digestion | Třídící znak: 560106 | Datum vydání: 01.01.2005 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 7251 Kat. čís.: 77141
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Technika nejvýše pravděpodobného počtu Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of presumptive Escherichia coli - Most probable number technique | Třídící znak: 560107 | Datum vydání: 01.11.2006 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 518526) | Cena: 77 Kč
 | | | Vydána: 01.05.2024 | | | | | |
|
ČSN P CEN ISO/TS 17919 Kat. čís.: 95096
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Polymerázová řetězová reakce (PCR) k průkazu mikroorganismů působících onemocnění z potravin - Průkaz botulotoxinu typu A, B, E a F produkovaného bakteriemi rodu Clostridium Microbiology of the food chain - Polymerase chain reaction (PCR) for the detection of food-borne pathogens - Detection of botulinum type A, B, E and F neurotoxin-producing clostridia | Třídící znak: 560108 | Datum vydání: 01.06.2014 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 18744 Kat. čís.: 500511
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Průkaz a stanovení počtu Cryptosporidium a Giardia v čerstvé zelené listové zelenině a plodech bobulovin Microbiology of the food chain - Detection and enumeration of Cryptosporidium and Giardia in fresh leafy green vegetables and berry fruits | Třídící znak: 560109 | Datum vydání: 01.10.2016 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 10273 Kat. čís.: 509512
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu patogenních Yersinia enterocolitica Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection of pathogenic Yersinia enterocolitica | Třídící znak: 560110 | Datum vydání: 01.02.2020 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 19020 Kat. čís.: 503958
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro imunoenzymatickou detekci stafylokokových enterotoxinů v potravinách Microbiology of the food chain - Horizontal method for the immunoenzymatic detection of staphylococcal enterotoxins in foodstuffs | Třídící znak: 560111 | Datum vydání: 01.03.2018 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17062 Kat. čís.: 508987
| Potraviny rostlinného původu - Multimetoda pro stanovení reziduí pesticidů v rostlinných olejích metodou LC-MS/MS (QuOil) Foods of plant origin - Multimethod for the determination of pesticide residues in vegetable oils by LC-MS/MS (QuOil) | Třídící znak: 560112 | Datum vydání: 01.03.2020 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 19343 Kat. čís.: 506419
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Detekce a kvantifikace histaminu v rybách a produktech rybolovu - HPLC metoda Microbiology of the food chain - Detection and quantification of histamine in fish and fishery products - HPLC method | Třídící znak: 560113 | Datum vydání: 01.12.2018 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN P CEN/TS 17061 Kat. čís.: 508988
| Potraviny - Směrnice pro kalibraci a kvantitativní stanovení reziduí pesticidů a organických kontaminantů chromatografickými metodami Foodstuffs - Guidelines for the calibration and quantitative determination of pesticide residues and organic contaminants using chromatographic methods | Třídící znak: 560114 | Datum vydání: 01.03.2020 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0115 Kat. čís.: 4419
| Metody zkoušení těstovin Methods of test for dough products | Třídící znak: 560115 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0116 Kat. čís.: 4420
| Metody zkoušení pekařských výrobků Methods of testing for baked products | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.04.1975 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 36617) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.11.1990 | | | | | |
|
ČSN 56 0116-1 Kat. čís.: 17697
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 1: Všeobecná ustanovení Methods of baked products analysis. Part 1: General guidance | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0116-2 Kat. čís.: 17698
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 2: Vzorkování pekařských výrobků Methods of baked products analysis. Part 2: Sampling of baked products | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0116-3 Kat. čís.: 17699
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 3: Stanovení obsahu vody Methods of baked products analysis. Part 2: Determination of moisture content | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
Oprava : N1 (Katalogové číslo: 39430) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.09.1995 | | | | | |
|
ČSN 56 0116-4 Kat. čís.: 32091
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 4: Stanovení popela a jeho podílu nerozpustného v kyselině Methods of baked products analysis. Part 4: Determination of ash and its part insoluble in acid | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.03.1993 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0116-5 Kat. čís.: 15431
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 5: Stanovení chloridu sodného Methods of baked products analysis - Part 5: Determination of sodium chloride content | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.03.1994 | | | | Cena: 77 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0116-6 Kat. čís.: 17700
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 6: Stanovení obsahu tuku Methods of baked products analysis. Part 6: Determination of fat content | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0116-7 Kat. čís.: 17701
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla Methods of baked products analysis. Part 7: Determination of sugars content according to Schoorl | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0116-9 Kat. čís.: 17703
| Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 9: Stanovení obsahu bílkovin Methods of baked products analysis. Part 9: Determination of proteins content | Třídící znak: 560116 | Datum vydání: 01.07.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|