ČSN EN ISO 11290-1 Kat. čís.: 503382
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes a Listeria spp. - Část 1: Metoda průkazu Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Listeria monocytogenes and of Listeria spp. - Part 1: Detection method | Třídící znak: 560093 | Datum vydání: 01.12.2017 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 11290-2 Kat. čís.: 503383
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes a Listeria spp. - Část 2: Metoda stanovení počtu Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Listeria monocytogenes and of Listeria spp. - Part 2: Enumeration method | Třídící znak: 560093 | Datum vydání: 01.12.2017 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN 56 0094 Kat. čís.: 29411
| Potravinářské výrobky. Stanovení počtu bakterií rodu Lactobacillus Food products. Enumeration of bacteria of the genus Lactobacillus | Třídící znak: 560094 | Datum vydání: 01.10.1988 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN 56 0095 Kat. čís.: 29412
| Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc Food products. Enumeration of slime forming bacteria of the genus Leuconostoc | Třídící znak: 560095 | Datum vydání: 01.10.1988 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN EN ISO 21528-1 Kat. čís.: 503967
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae - Část 1: Průkaz bakterií čeledi Enterobacteriaceae Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 1: Detection of Enterobacteriaceae | Třídící znak: 560096 | Datum vydání: 01.03.2018 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 21528-2 Kat. čís.: 512307
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae - Část 2: Technika počítání kolonií Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 2: Colony-count technique | Třídící znak: 560096 | Datum vydání: 01.05.2021 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN 56 0097 Kat. čís.: 84668
| Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti Foodstuffs - Determination of damaged grain legumes for direct consumption and determination of granularity | Třídící znak: 560097 | Datum vydání: 01.12.2009 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|
ČSN ISO 11866-1 Kat. čís.: 77107
| Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Část 1: Technika MPN s použitím 4-methylumbeliferyl-beta-D-glukuronidu (MUG) Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique using 4-methylumbelliferyl-ß-D-glucuronide (MUG) | Třídící znak: 560098 | Datum vydání: 01.11.2006 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 11866-2 Kat. čís.: 77108
| Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Část 2: Technika počítání kolonií vykultivovaných při 44 °C s použitím membrán Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 2: Colony count technique at 44 °C using membranes | Třídící znak: 560098 | Datum vydání: 01.11.2006 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 11133 Kat. čís.: 96428
| Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media | Třídící znak: 560099 | Datum vydání: 01.12.2014 | | | | Cena: 1032,9 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 506005) | Cena: 214,5 Kč
 | | | Vydána: 01.10.2018 | | | | | | Změna : A2 (Katalogové číslo: 511609) | Cena: 269,5 Kč
 | | | Vydána: 01.12.2020 | | | | | | Oprava : Opr.1 (Katalogové číslo: 96725) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.02.2015 | | | | | |
|
ČSN P CEN ISO/TS 17728 Kat. čís.: 502992
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv Microbiology of the food chain - Sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples | Třídící znak: 560100 | Datum vydání: 01.09.2017 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 13307 Kat. čís.: 94123
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků Microbiology of food and animal feed - Primary production stage - Sampling techniques | Třídící znak: 560101 | Datum vydání: 01.11.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 6887-1 Kat. čís.: 504202
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions | Třídící znak: 560102 | Datum vydání: 01.02.2018 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 520300) | Cena: 393,8 Kč
 | | | Vydána: 01.01.2025 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 6887-2 Kat. čís.: 505230
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products | Třídící znak: 560102 | Datum vydání: 01.06.2018 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 6887-3 Kat. čís.: 507980
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a rybích výrobků Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products | Třídící znak: 560102 | Datum vydání: 01.07.2019 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 512426) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.05.2021 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 6887-4 Kat. čís.: 508133
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products | Třídící znak: 560102 | Datum vydání: 01.08.2019 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 6887-5 Kat. čís.: 511626
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 5: Specifická pravidla pro vzorky mléka a mléčných výrobků Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 5: Specific rules for the preparation of milk and milk products | Třídící znak: 560102 | Datum vydání: 01.12.2020 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 6887-6 Kat. čís.: 94122
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 6: Specifické pokyny pro vzorky odebrané v prvovýrobě Microbiology of food and animal feed - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 6: Specific rules for the preparation of samples taken at the primary production stage | Třídící znak: 560102 | Datum vydání: 01.11.2013 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 7218 Kat. čís.: 520541
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Obecné požadavky a návod pro mikrobiologické zkoušení Microbiology of the food chain - General requirements and guidance for microbiological examinations | Třídící znak: 560103 | Datum vydání: 01.12.2024 | | | | Cena: 1032,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN ISO 11289 Kat. čís.: 18365
| Tepelně opracované poživatiny v hermeticky uzavřených obalech. Stanovení pH Heat-precessed foods in hermetically sealed containers. Determination of pH | Třídící znak: 560104 | Datum vydání: 01.11.1995 | | | | Cena: 144,1 Kč
 | | | | |
|