VÝROBKY POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU


Vyhovuje 591 produktů
Aktuální strana 7 z 30

Předchozí strana Další strana >>

ČSN EN ISO 6888-2
Kat. čís.: 515087
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu koaguláza pozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 2: Technika s použitím agarové půdy s králičí plazmou a fibrinogenem
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 2: Method using rabbit plasma fibrinogen agar medium
Třídící znak: 560089Datum vydání: 01.06.2022  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 518406)Cena: 144,1 Kč
 
 Vydána: 01.04.2024  
  
ČSN EN ISO 6888-3
Kat. čís.: 68806
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koagulázopozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 3: Průkaz a stanovení nízkých počtů technikou MPN
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 3: Detection and MPN technique for low numbers
Třídící znak: 560089Datum vydání: 01.11.2003  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 73700)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.07.2005  
  
ČSN 56 0090
Kat. čís.: 29410
Potravinářské výrobky. Průkaz botulinických toxinů a Clostridium botulinum
Food products. Detection of botulotoxins and Clostridium botulinum
Třídící znak: 560090Datum vydání: 01.07.1987    Cena: 434,5 Kč
  
ČSN EN ISO 7932
Kat. čís.: 73787
Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu presumptivního Bacillus cereus - Technika počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of presumptive Bacillus cereus -Colony-count technique at 30 °C
Třídící znak: 560092Datum vydání: 01.08.2005  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 511948)Cena: 393,8 Kč
 
 Vydána: 01.02.2021  
  
ČSN EN ISO 11290-1
Kat. čís.: 503382
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes a Listeria spp. - Část 1: Metoda průkazu
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Listeria monocytogenes and of Listeria spp. - Part 1: Detection method
Třídící znak: 560093Datum vydání: 01.12.2017  Náhled normy Cena: 658,9 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 11290-2
Kat. čís.: 503383
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu Listeria monocytogenes a Listeria spp. - Část 2: Metoda stanovení počtu
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Listeria monocytogenes and of Listeria spp. - Part 2: Enumeration method
Třídící znak: 560093Datum vydání: 01.12.2017  Náhled normy Cena: 535,7 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN 56 0094
Kat. čís.: 29411
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu bakterií rodu Lactobacillus
Food products. Enumeration of bacteria of the genus Lactobacillus
Třídící znak: 560094Datum vydání: 01.10.1988    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN 56 0095
Kat. čís.: 29412
Potravinářské výrobky. Stanovení počtu slizotvorných bakterií rodu Leuconostoc
Food products. Enumeration of slime forming bacteria of the genus Leuconostoc
Třídící znak: 560095Datum vydání: 01.10.1988    Cena: 144,1 Kč
  
ČSN EN ISO 21528-1
Kat. čís.: 503967
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae - Část 1: Průkaz bakterií čeledi Enterobacteriaceae
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 1: Detection of Enterobacteriaceae
Třídící znak: 560096Datum vydání: 01.03.2018  Náhled normy Cena: 434,5 Kč
Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena)  
ČSN EN ISO 21528-2
Kat. čís.: 512307
Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu bakterií čeledi Enterobacteriaceae - Část 2: Technika počítání kolonií
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection and enumeration of Enterobacteriaceae - Part 2: Colony-count technique
Třídící znak: 560096Datum vydání: 01.05.2021  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN 56 0097
Kat. čís.: 84668
Potraviny - Stanovení poškozených zrn v luštěninách určených pro přímou spotřebu a stanovení zrnitosti
Foodstuffs - Determination of damaged grain legumes for direct consumption and determination of granularity
Třídící znak: 560097Datum vydání: 01.12.2009  Náhled normy Cena: 144,1 Kč
  
ČSN ISO 11866-1
Kat. čís.: 77107
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Část 1: Technika MPN s použitím 4-methylumbeliferyl-beta-D-glukuronidu (MUG)
Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 1: Most probable number technique using 4-methylumbelliferyl-ß-D-glucuronide (MUG)
Třídící znak: 560098Datum vydání: 01.11.2006  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN ISO 11866-2
Kat. čís.: 77108
Mléko a mléčné výrobky - Stanovení počtu presumptivních Escherichia coli - Část 2: Technika počítání kolonií vykultivovaných při 44 °C s použitím membrán
Milk and milk products - Enumeration of presumptive Escherichia coli - Part 2: Colony count technique at 44 °C using membranes
Třídící znak: 560098Datum vydání: 01.11.2006  Náhled normy Cena: 214,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 11133
Kat. čís.: 96428
Mikrobiologie potravin, krmiv a vody - Příprava, výroba, uchovávání a zkoušení výkonnosti kultivačních půd
Microbiology of food, animal feed and water - Preparation, production, storage and performance testing of culture media
Třídící znak: 560099Datum vydání: 01.12.2014  Náhled normy Cena: 1032,9 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 506005)Cena: 214,5 Kč
 
 Vydána: 01.10.2018  
  
Změna  : A2 (Katalogové číslo: 511609)Cena: 269,5 Kč
 
 Vydána: 01.12.2020  
  
Oprava  : Opr.1 (Katalogové číslo: 96725)Cena: Zdarma
 
 Vydána: 01.02.2015  
  
ČSN P CEN ISO/TS 17728
Kat. čís.: 502992
Mikrobiologie potravinového řetězce - Techniky odběru vzorků pro mikrobiologické zkoušení potravin a krmiv
Microbiology of the food chain - Sampling techniques for microbiological analysis of food and feed samples
Třídící znak: 560100Datum vydání: 01.09.2017  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 13307
Kat. čís.: 94123
Mikrobiologie potravin a krmiv - Prvovýroba - Techniky odběru vzorků
Microbiology of food and animal feed - Primary production stage - Sampling techniques
Třídící znak: 560101Datum vydání: 01.11.2013  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 6887-1
Kat. čís.: 504202
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 1: Obecná pravidla pro přípravu výchozí suspenze a desetinásobných ředění
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 1: General rules for the preparation of the initial suspension and decimal dilutions
Třídící znak: 560102Datum vydání: 01.02.2018  Náhled normy Cena: 393,8 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 521730)NováCena: 269,5 Kč
 
 Vydána: 01.07.2025  
  
Změna  : a1 (Katalogové číslo: 520300)Cena: 393,8 Kč
 
 Vydána: 01.01.2025Datum zrušení:  01.08.2025 
  
ČSN EN ISO 6887-2
Kat. čís.: 505230
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 2: Specifická pravidla pro vzorky masa a masných výrobků
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products
Třídící znak: 560102Datum vydání: 01.06.2018  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
ČSN EN ISO 6887-3
Kat. čís.: 507980
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 3: Specifická pravidla pro vzorky ryb a rybích výrobků
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products
Třídící znak: 560102Datum vydání: 01.07.2019  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
Změna  : A1 (Katalogové číslo: 512426)Cena: 144,1 Kč
 
 Vydána: 01.05.2021  
  
ČSN EN ISO 6887-4
Kat. čís.: 508133
Mikrobiologie potravinového řetězce - Příprava analytických vzorků, výchozí suspenze a desetinásobných ředění pro mikrobiologické zkoušení - Část 4: Specifické pokyny pro různé výrobky
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products
Třídící znak: 560102Datum vydání: 01.08.2019  Náhled normy Cena: 269,5 Kč
Způsob převzetí: překlad  
První strana Předchozí strana  7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17  Další strana >>