ČSN EN ISO 16140-5 Kat. čís.: 511093
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 5: Protokol pro faktoriální mezilaboratorní validaci nechráněných metod Microbiology of the food chain - Method validation - Part 5: Protocol for factorial interlaboratory validation for nonproprietary methods | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.01.2021 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-6 Kat. čís.: 509731
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 6: Protokol pro validaci alternativních (chráněných) metod pro mikrobiologickou konfirmaci a typizačních postupů Microbiology of the food chain - Method validation - Part 6: Protocol for the validation of alternative (proprietary) methods for microbiological confirmation and typing procedures | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.06.2020 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16140-7 Kat. čís.: 521010
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Validace metody - Část 7: Protokol pro validaci metod identifikace mikroorganismů Microbiology of the food chain - Method validation - Part 7: Protocol for the validation of identification methods of microorganisms | Třídící znak: 560078 | Datum vydání: 01.05.2025 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 16649-3 Kat. čís.: 500308
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu beta-glukuronidázopozitivních Escherichia coli - Část 3: Průkaz a technika nejvýše pravděpodobného počtu s použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl ß-D-glukuronidu Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of beta-glucuronidase-positive Escherichia coli - Part 3: Detection and most probable number technique using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl- -D-glucuronide | Třídící znak: 560079 | Datum vydání: 01.07.2016 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 16649-1 Kat. čís.: 514659
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu beta-glukuronidázopozitivních Escherichia coli - Část 1: Technika počítání kolonií vykultivovaných při 44 °C s použitím membrán a 5-bromo-4-chloro-3-indolyl beta-D-glukuronidu Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of beta-glucuronidase-positive Escherichia coli - Part 1: Colony-count technique at 44 °C using membranes and 5-bromo-4-chloro-3-indolyl beta-D-glucuronide | Třídící znak: 560079 | Datum vydání: 01.04.2022 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: převzetí originálu | | | |
|
ČSN ISO 16649-2 Kat. čís.: 67127
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu beta-glukuronidázopozitivních Escherichia coli - Část 2: Technika počítání kolonií vykultivovaných při 44 °C s použitím 5-bromo-4-chloro-3-indolyl beta-D-glukuronidu Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of b-glucuronidase-positive Escherichia coli - Part 2: Colony-count technique at 44 °C using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl b-D-glucuronide | Třídící znak: 560079 | Datum vydání: 01.05.2003 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN 16857 Kat. čís.: 503125
| Potraviny - Stanovení benzenu v nealkoholických nápojích, dalších nápojích a kojenecké výživě na bázi zeleniny metodou plynové chromatografie s hmotnostním detektorem a s „headspace" technikou dávkování vzorků (HS-GC-MS) Foodstuffs - Determination of benzene in soft drinks, other beverages and vegetable-based infant foods by headspace gas chromatography mass spectrometry (HS-GC-MS) | Třídící znak: 560080 | Datum vydání: 01.11.2017 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16852 Kat. čís.: 503127
| Potraviny - Stanovení ethyl-karbamátu v lihovinách z peckovin, lihovinách z výlisků peckovin a dalších lihovinách - Metoda GC-MS Foodstuffs - Determination of ethyl carbamate in stone fruit spirits, fruit marc spirits and other spirit drinks - GCMS method | Třídící znak: 560081 | Datum vydání: 01.11.2017 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN 16943 Kat. čís.: 503126
| Potraviny - Stanovení vápníku, mědi, železa, hořčíku, manganu, fosforu, draslíku, sodíku, síry a zinku metodou ICP-OES Foodstuffs - Determination of calcium, copper, iron, magnesium, manganese, phosphorus, potassium, sodium, sulfur and zinc by ICP-OES | Třídící znak: 560082 | Datum vydání: 01.11.2017 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 4833-1 Kat. čís.: 95139
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení počtu mikroorganismů - Část 1: Technika přelivem a počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique | Třídící znak: 560083 | Datum vydání: 01.04.2014 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 514601) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.08.2022 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 4833-2 Kat. čís.: 95140
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení počtu mikroorganismů - Část 2: Technika roztěrem a počítání kolonií vykultivovaných při 30 °C Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 2: Colony count at 30 degrees C by the surface plating technique | Třídící znak: 560083 | Datum vydání: 01.04.2014 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 514600) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.08.2022 | | | | | |
|
ČSN 56 0084 Kat. čís.: 29408
| Potravinářské výrobky. Stanovení celkového počtu mezofilních aerobních a fakultativně anaerobních mikroorganismů kultivací v tekutých půdách Food products. Enumeration of mesophilic aerobic and facultatively anaerobic microorganisms by cultivation in liquid soils | Třídící znak: 560084 | Datum vydání: | | | | Cena: 269,5 Kč
 | | | | |
Změna : a (Katalogové číslo: 36542) | Cena: Zdarma
 | | | Vydána: 01.08.1989 | | | | | |
|
ČSN ISO 4832 Kat. čís.: 86705
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu koliformních bakterií - Technika počítání kolonií Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of coliforms - Colony-count technique | Třídící znak: 560085 | Datum vydání: 01.09.2010 | | | | Cena: 214,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN ISO 4831 Kat. čís.: 86555
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu a stanovení počtu koliformních bakterií - Technika nejvýše pravděpodobného počtu Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the detection and enumeration of coliforms - Most probable number technique | Třídící znak: 560086 | Datum vydání: 01.08.2010 | | | | Cena: 269,5 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
|
ČSN EN ISO 15216-1 Kat. čís.: 502911
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda pro stanovení viru hepatitidy A a noroviru pomocí RT-PCR v reálném čase - Část 1: Metoda pro kvantitativní stanovení Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 1: Method for quantification | Třídící znak: 560087 | Datum vydání: 01.10.2017 | | | | Cena: 701,8 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 512737) | Cena: 269,5 Kč
 | | | Vydána: 01.10.2021 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 15216-2 Kat. čís.: 508984
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda pro stanovení viru hepatitidy A a noroviru v potravinách pomocí RT-PCR v reálném čase - Část 2: Metoda průkazu Microbiology of the food chain - Horizontal method for determination of hepatitis A virus and norovirus using real-time RT-PCR - Part 2: Method for detection | Třídící znak: 560087 | Datum vydání: 01.03.2020 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 6579-1 Kat. čís.: 509878
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 1: Průkaz bakterií rodu Salmonella Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. | Třídící znak: 560088 | Datum vydání: 01.04.2020 | | | | Cena: 658,9 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 511061) | Cena: 269,5 Kč
 | | | Vydána: 01.10.2020 | | | | | |
|
ČSN EN ISO 6579-4 Kat. čís.: 521384
 | Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 4: Identifikace monofázické Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) pomocí polymerázové řetězové reakce (PCR) Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 4: Identification of monophasic Salmonella Typhimurium (1,4,[5],12:i:-) by polymerase chain reaction (PCR) | Třídící znak: 560088 | Datum vydání: 01.07.2025 | | | | Cena: 535,7 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN P CEN ISO/TS 6579-2 Kat. čís.: 93966
| Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda průkazu, stanovení počtu a sérotypizace bakterií rodu Salmonella - Část 2: Stanovení počtu miniaturizovanou technikou nejvýše pravděpodobného počtu Microbiology of food and animal feed - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 2: Enumeration by a miniaturized most probable number technique | Třídící znak: 560088 | Datum vydání: 01.12.2013 | | | | Cena: 434,5 Kč
 | Způsob převzetí: vyhlášením (není přeložena) | | | |
|
ČSN EN ISO 6888-1 Kat. čís.: 515086
| Mikrobiologie potravinového řetězce - Horizontální metoda stanovení počtu koaguláza pozitivních stafylokoků (Staphylococcus aureus a další druhy) - Část 1: Technika s použitím agarové půdy podle Baird-Parkera Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium | Třídící znak: 560089 | Datum vydání: 01.06.2022 | | | | Cena: 393,8 Kč
 | Způsob převzetí: překlad | | | |
Změna : A1 (Katalogové číslo: 518405) | Cena: 144,1 Kč
 | | | Vydána: 01.04.2024 | | | | | |
|